FAQ

Wat voor muziek draaien jullie?

Bij de muziekkeuze staan jouw wensen centraal. Vooraf bespreken we uitgebreid welke muziek je op je feest wilt horen, en ook welke muziek je absoluut niet wilt horen. Verzoekjes zijn van harte welkom en worden zo veel mogelijk gedraaid. Onze dj’s hebben jarenlange ervaring in het creëren van volle dansvloeren op verschillende soorten feesten. Onze uitgebreide muziekcollectie bevat muziek van 1950 tot 2023 in een keur aan genres: disco, pop, house, soul, rock, Nederlandstalig, latin, trance, après-ski, reggae, gothic, ska, lounge en nog veel mee.

Is het mogelijk een silent disco te houden en tegelijk achtergrondmuziek te laten horen via een luidsprekersysteem, voor de gasten die niet van silent disco houden?

In onze aanloopfase hebben we deze mogelijkheid uitgebreid getest. De praktijk leert dat niemand zijn koptelefoon op zet en de silent disco in het water valt. Vandaar dat we deze optie niet aanbieden.

Hoelang kan ik een koptelefoon achter elkaar gebruiken?

Wij leveren de koptelefoons altijd volledig opgeladen. Dan kunnen ze 8 uur achter elkaar gebruikt worden.

Kunnen we een silent disco houden op een plek waar geen stroomvoorziening is?

Ja, dat kan. Bij losse verhuur van koptelefoons kunnen we een oplaadbare zender leveren, die vijf uur lang meegaat. Zorg er zelf voor dat je telefoon, iPod of andere geluidsbron opgeladen is.
Een volledige silent disco kunnen we ook verzorgen zonder stroomvoorziening ter plekke, met onze stroomgenerator.

Waarom is er korting voor mensen met een cruciaal beroep?

Verpleegkundigen, onderwijzers, vuilnisophalers, supermarktmedewerkers en andere mensen met een cruciaal beroep zijn essentieel om de samenleving draaiend te houden. Tijdens de coronacrisis is dat extra duidelijk geworden. In verhouding tot hun maatschappelijk nut zijn deze beroepen veelal onderbetaald. Als kleine blijk van waardering en solidariteit geven we mensen met een cruciaal beroep korting op onze prijzen.